perjantai 14. tammikuuta 2011

Training makes me feel GOOD!

Hey!
Tämä päivä alkoi todella hyvin, totesin salille päästyäni katsoessani peiliin: reidet- kiinteytyneet, takapuoli.. ylempänä? Vyötärö hieman hoikemman näköinen ja käsivarsien lihakset alkavat jälleen näkyä. JES! Tuli niin hyvä olo, että päätin tehdä hieman tiukemman treenin kun alunperin oli tarkoitus:)
Aloitin crosstrainerilla rasvanpoltto-ohjelmalla, jonka kesto on 35minuuttia ja tässä ajassa kulutin sykemittarini mukaan 380kcal, siitä siirryin tekemään ilmanpaineella toimiviin laitteisiin lähinnä etu-ja takareisiä, takapuolta ja selkää, siitä vielä girya kuulalla treenailua ylävartalolle ja sivuvatsalihaksille:) Lopuksi matolla vatsalihakset ja 10 minuutin venyttely. What a great way to start a friday! =)

Tänään ohjelmassa hieman ystävien tapaamisia (tietysti kävellen joka paikkaan, tulee hyvin palauteltua kun kävelee ja saa happea samalla) =) Tässä muutamia upeita vartaloita, jotka ovat tietysti tiukkojen ruokavalioiden ja vuosien työn (personal trainerien ja ravintoneuvojien) avulla saavutettuja..

Ihanaa ja aurinkoista perjantaita!!



Cameron Diaz



Alessandra Ambrosio



Miranda Kerr

(kuvat: theskinnywebsite.com)

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti