maanantai 24. tammikuuta 2011

Maanantai ja onnistunut paluu arkeen!

Heippa!
Tämän päivän salitreeni oli todella hyvä: 60minuutin tehotreeni jumpassa ja sitten päälle 30 min rasvanpolttoa crossrampilla ( yht. 700kcal) Huippua!! Päivällä söin lounaaksi lihakeittoa 300gr ja yhden puolikkaan itseleivotun ruisleipäpalan oivariinilla ja lasin maitoa ( noin 400kcal) ja päivällä omena (35kcal) ja kaksi kahvikupillista (15kca) ja nyt illalla salaattia ( kirsikkatomaattia, kurkkua, jäävuorisalaattia, kourallinen viinirypäleitä ja mozzarellaa 50gr (90kcal) ja possun filettä noin 200gr (240kcal) , jälkiruuaksi 2 klementiiniä ja kiiwi ( 90kcal) eli noin 870kcal) ja aamiainen 100kcal- eli 970kcal :D JEEE! Eikä oo yhtään väsy, niin hyvä fiilis:) huomenna salille koulun jälkeen:)
Postausta sillon!

Inspiraatiota illalle:









2 kommenttia:

  1. Moi!

    Löysin blogisi blogilistan kautta ja tykästyin! Mukavaa lukea jonkun samanikäisen ja suunnilleen samanlaisia tavoitteita omaavan juttuja. :) Itsekin olen toukokuussa lähdössä reissuun ja tarkoitus olisi ainakin viisi kiloa pudottaa siihen mennessä.

    Tykkään myös inspiraatiokuvista, Jessica Alba on mielettömän kaunis ja hyväkroppainen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon:) on kyllä auttanut tämä ylöskirjoittaminen tätä ponnistelua ja jatkuvuuteen pyrkimistä:) kommenttisi piristi todella päivääni:)

    VastaaPoista