tiistai 11. tammikuuta 2011

Ei mikään uudenvuodenlupaus- päätös ennemmin!

Good afternoon!
Täällä jahkailin pitkään tätä kirjoittamisen aloittamista. Tännehän päädyin kuten tuhannet muut. Mikä voisi olla hirveämpää kuin laittaa lempifarkkuja jalkaan uudenvuodenaattona ja huomata kun vetoketju hajoaa?.. Uskottelin itselleni että kyseiset farkut olivat kutistuneet.. seuraus: (-> koittaa toisia farkkuja tämän jälkeen ja huomata sama kauheus- kahdet farkut- ei vetoketjuja jäljellä! )
Siispä, täällä tulen kirjoittamaan jokaisen päivän ruuat ja liikunnat. Tämänhetkinen painoni on 63kg, tavoitteenani on suorittaa nopea ja äärimmäisen rankka aloitus, jonka jälkeen aloitan ylläpidon.. Tähän on syy hyvät skeptikot. Tavoitteenani on 34 päivässä laihtua 4 kg. Tiedän kuinka monet ovat jo vaihtaneet sivustoa, mutta minulla on syyni. Nimittäin ulkomaanmatka- jonne en todellakaan lähde esittelemään lylleröitäni ilman taistelua.. Joten-
urheilua tapahtuu väkisinkin koiraa ulkoiluttaessa, muuta muutoin käyn hartaasti lenkillä, sekä kuntosalilla- uiminen ja jooga alkavat maaliskuussa kun matkalta on kotiuduttu ja peruskuntoa, sekä venyvyyttä ensi vähän kohennettu.
Dieettini koostuu pääasiassa proteiinipitoisista ruuista- lihat, kalat, korkeaproteiiniset maitotuotteet ja mahdollisimman vähähiilihydraattiset hedelmät, kasvikset jne. Vältän selvästi myös sipsit, makeiset ja suurimmissa määrin alkoholinkäyttöä. Tavoitteenani on samalla poistaa kuona-aineita, siksi aloitan tänään myös Detox-kuurin (14päivää).



Kuvassa siis päivän inspiraationlähde Alessandra Ambrosio.

Postaan illalla töiden jälkeen päivän ruokalistan ja liikunnat:)
Ps. otan vastaan vinkkejä nopeasti tehoavista nesteenpoistokuureista ja laihdutuskuureista ja kaikesta hoikistumiseen liittyvästä muutenkin:)

Kiitos! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti