tiistai 15. helmikuuta 2011

Tuesday!

Huomenta!
Tänään aamiainen oli hyvin tavallinen, detox, yosa jogurtti ja kahvi, seuraavaksi salille:) Aamupainon laitan huomenna, kun on lähtöpäivä käsillä. Paino luultavasti siinä 60,5kg paikkeilla, mutta se on ihan siedettävää. Matkalla kuitenkin tarkoitus pääosin syödä 59kiloisen normaaliannos, eli noin 1600 kcal päivässä.. Tuleehan siellä juotua ja herkuteltuakin, mutta ettei ainakaan lisäkiloja pääsisi tulemaan.. Tosiaan tänään ja huomenna vielä salille ja sitten onkin jo matkalle lähtö, tänään luvassa on perushankinnat: apteekki, sekä passikopiot jne. Aion myös pakata kaiken tänään valmiiksi, jotta olisi kaikki huomenna hoidettu, voi ottaa ihan iisisti vaan ja nähdä ystäviä tms:)

Ihanaa tiistaita ( vaikka ulkona onkin -26 astetta.. )

kuvat: / theskinnywebsite.com ja google images





1 kommentti:

  1. Mun oli nyt pakko kommentoida tänne ku innostuin niin hirveesti sun sivusta!
    Satuin huomaaman sun sivun blogilistalla ihan sattumalta (onneksi huomasin!) ja luin pari postaustasi. Lopulta huomasin lukeneeni kaikki postaukset ja sain ihan hirveesti inspiraatiota omaan laihdutus projektiini :)
    Yleensä olettaisi, että ihmiset saisivat inspiraation julkkisten hyvännäköisistä vartaloista, mutta sun sivu oli minulle suurempi inspiraation lähde kuin julkkikset ikinä!
    Mulla on tavoitteena laihduttaa vielä ainakin 5 kg ennen huhtikuun lomamatkaa ja toivon, että täältä saadulla inspiraatiolla onnistun siinä. Kiitos!

    VastaaPoista