perjantai 11. helmikuuta 2011

Friday!

Huomenta!
Eilinen päivä oli todella kiireinen, joten lounaani söin pieninä osina.. Ei kovin järkevää, mutta aikaa ei ollut mennä minnekään syömään kunnolla, eikä tehdä kotonakaan mitään.. Eli alpen light summer fruits patukka, banaani, omena ja real leipä kinkulla, juustolla ja kurkulla.. Salilla tein 20 minuutin lämmittelyn ja noin 40 minuutin lihaskunnon.. Iltaruokana oli kana-feta salaattia, joka teki todella hyvää:) Jälkkäriksi omena ja yksi vihreä kuula- karkki..

Tänään aamulla perinteinen yosa jogurtti ja detox juoma, sekä kahvia.. Ilma ulkona on todella masentava, hirveä tuuli ja kylmyys, sekä lumisade.. Jollei tämä keli tästä parane niin jää sali väliin ja teen kotona Tracy A:n mat workout dvd:n, tai molemmat? Voisihan sitä tehdä sen dvd:n näin aamun iloksi ja jos aurinko pilkottaa, tallustella myös salille? :D Lounaaksi tänään jauhelihakeittoa (2pkt kevytjauhelihaa, 2pussia keittojuureksia ja 1 lihaliemikuutio, sekä 2 laakerinlehteä, ei perunaa:)! Ja sitä tosiaan sen verran iso satsi, että riittää koko vkl 2 hengelle lounasruuaksi:)
Huomenna on tiedossa välipäivä, aamulla varmaan jotain vatsoja, peppua ja selkää kotona, mutta on työpäivä ja juhlat illalla, jossa tarjolla varmasti suunnattomat määrät herkulllisia ja rasvaisia, sekä valtavia hiilaripommeja.. Täytyy vaan olla rohkea ja pitää itsekuri että maistaa kaikkea mitä eteen tarjotaan, ja kohteliaasti syödä vain vähän. Ei menisi ihan harakoille tämä operaatio, alkoholia tulee olemaan myös tarjolla, mutta tein kotona jo lupauksen, etten osta itse kuin maksimissaan yhden lasin viiniä yön tunneilla:) Sunnuntaina tiedossa todellinen rääkkäys salitreeni, joten ei lauantaina syödyt herkkuruuat pääse ihan imeytymään:D

Suosittelen muuten ihan älyttömän hyvää ja suhteellisen terveellistä kastiketta salaattiin: eli kurpitsasiemenöljyä. NAM, oli niin hyvää, etten edes kaivannut eiliseen salaattiin mitään sinappipohjaisia kastikkeita! Aamupaino muuten tänään 59,5kg, eli tavoite on mahdollinen!!

Uusille lukijoille/eksyneille tiedoksi siis, että aloitin kuukausi sitten painosta 63,0 ja siitä on nyt tippunut 3,5kg, tavoitteenahan oli 4kg ja sitten pyrkiä muuttamaan ruokavalio ja liikkuminen sellaisesksi, jotta painoni olisi siinä 58-59kg PYSYVÄSTI:) Olen ollut pienimmilläni (laihdutuksen seurauksena 54kiloinen ja treenasin noin 3 tuntia päivässä, ei kovin naisellinen vartalo, kaikki muodot hävisi jne. Se ei ole tavoitteeni:) Toivoisin saavuttavani ja pitäväni vartaloni sopivan treenattuna ja hoikkana, sekä näyttämään samalla naiselta, enkä pieneltä pojalta:) Ei täällä kotonakaan oleva mies pidä tikkulaihoista, kuten en itsekään. On ihanaa tuntea olonsa naiselliseksi ja seksikkääksi esim. bikinit päällä / alusvaatteissa, eikä koko ajan miettiä reisien löllyviä osia, saatika roikkuvaa pehvaa tai jenkkakahvoja.. On itsevarmempi olo, ihan kaikkialla- koulussa, töissä, kotona.. :)

Ihanaa perjantai-iltaa kaikille, voi olla että postailen illalla vielä miten päivä on sujunut ( mennään ystävien kanssa ehkä elokuviin, osaanko olla ostamatta nameja..? :o )

Perjantaille motivaatiokuvia viikonloppua varten:


Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio

Alessandra

Giuliana Rancic

Nicole Richie

Alessandra

Alessandra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti